Om os

25 år – et kvart århundrede!

Det er ikke hvem som helst beskåret at kunne fejre, slet ikke i vores branche. Læg dertil at vores rådgivere råder over mere end 75 års erfaring. Trekvart århundrede. Det gør os både stolte og ydmyg.

Vores vej til ‘sølvbrylluppet’ er brolagt med faglig stolthed og gensidig tillid. Vi ved, hvad vi ved, og hvad vi ikke ved, og vi er ærlige om det, så vores kunder trygt kan stole på den rådgivning, vi giver.

Vores rådgivere er nøje sammensat af jægere med hver sine spidskompetencer, og vi vil hellere henvise en kunde til en konkurrent end sælge fx et våben, som ikke er det rigtige for den pågældende kunde.

Vi byder nemlig vores kunder velkommen, som var de gæster i vores eget hjem; med et varmt smil og en oprigtig interesse for, hvilken rådgivning og hvilket udstyr de behøver, og så giver vi os god tid.

Faglighed, ærlighed, tillid og interesse er ikke altid de mest rentable dyder, men de er altid de mest bæredygtige, så vi er overbeviste om, at de også er vejen til vores ‘guldbryllup’ med vores kunder.

Gensidigt tillykke!